.

.

Uleiuri de aromaterapie cu soluții de pământ | Uleiul esențial de busuioc 4oz | Ocimumbasilicum, India

Uleiuri de aromaterapie cu soluții de pământ | Uleiul esențial de busuioc 4oz | Ocimumbasilicum, India

RON 15.41
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Nume botanic : Ocimumbasilicum. Poate provoca sensibilizare. Facilitatea de distilare este GMP, ISO9001. Te vei simți curățat și reînnoit atunci când te preda la liniștea pură a busuiocului pământesc, cu mentă. Busuiocul este folosit în mod tradițional pentru sănătatea digestivă și a sistemului nervos. Uleiul de busuioc acționează, de asemenea, ca un demachiant antiseptic pentru piele. Cu o aromă dulce, proaspătă, erbaceă și camphere, nu este de mirare că această plantă a fost folosită de secole din întreaga lume! Folosit în medicina tradițională asiatică. Poporul hindus a pus busuiocul pe pieptul morților pentru a se proteja împotriva spiritelor rele. Femeile italiene au purtat busuioc pentru a atrage colegi. Busuiocul este o plantă care a fost cultivată inițial în Asia și Insulele Pacificului. Acum este produs în vrac în Statele Unite și în anumite țări europene. Utilizările medicinale și culinare pentru această plantă sunt extraordinare, ceea ce o fac foarte populară în societate astăzi. Utilizări : purificarea, energizarea și ajută la disconfortul durerii stomacale și menstrual legate de mișcare. În India, a fost utilizat de secole pentru a trata problemele respiratorii (descărcarea de mucus, tuse și congestie), boli ale pielii și ca ajutor digestiv. Multe produse cosmetice includ acest ulei esențial în produsele lor pentru a stimula vindecarea acolo unde există o infecție pe piele (de exemplu, acnee, tăieturi, răni și mușcături de erori). Înălțând și revitalizând corpul, este, de asemenea, o modalitate bună de a scuti tensiunea și durerile legate de stres, în timp ce ajută la realizarea clarității și forței mentale. Obțineți în mișcare celulită adăugând 10 picături din acest ulei esențial la 1 oz de ulei vegetal și masaj. CARACTER : PEPPERY, Ușor dulce, delicat Aroma de mentol Forță : parte medie a plantei utilizate : frunze și tulpini Metoda de extracție : abur Distilat Culoare : Poate varia de la clar la un pigment-galben-verde Consistență : Clasificare subțire : Chakra de notă de sus : 3.

Despre produs

Alegerea clientului